Paus on läbi – ma olen tagasi ja kirjutan (kaalulangetamiset, raamatutest, shoppamisest, filmidest …..)

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest

Pikalt ei ole siia mind inspireerivaid asju kirja pannud. Mis ei tähenda, et neid ei oleks olnud – samas lihtsad asjad – puhkus sõpradega või meevõtt ja vurritamine, Stocholmis shoppamine, mõni uus söögikoht, mõni suus enda toidukatsetus, jalgpall, palju liikumist ja trenni, kilode kaotamine (!!!!) head ja vähemhead kontserdid ja muidugi see ilm. SUVI suurte tähtedega. Hetkel veel see emotsioon nii värske – aga see siiski on erakordne, et 2 kuud ei pea mõtlema, kas kampsun-pusa olek svajalik kaasa võtta võ mitte. “Mitte” on vastus.

Ühesõnaga asju, mis suvel käima tõmbasid, on palju. Ükshaaval saavad need blogis ka kirja – et kust Stockholmis poes käia, mida lauale panna, kus söömas käia, mis raamatut lugeda või filmi vaadata. Ja muidugi üks intrigeerivamaid teemasid – kuidas kaotada 2 kuuga 6,5 kilo. (ja siis jälle veits juurde võtta ja uuesti tagasi rajale saada)