Puhkus – 2 nädalat puhast tervist

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest

Mäletate, et ma olin ülekaaluline? No olen siiani, aga ma ju ei lepi sellega. Ja seekordne puhkus sai teisiti – kui muid on puhkus aeg, kus saab süüa ja juua head ja paremat, siis seekord sai ka, aga seda kõike veits vähem.

Kokkuvõtvalt sai puhuks selline, et – kohvi ja promillidega jooke pole puutunud, päeva keskmine sammude arv on ca 20 000, trenni olen jõudnud “päris mitmel päeval” :), söögilaualt on kadunud küpsised, kommid, saiakesed  (oh, ma armastan saiakesi) ja üleüldse olen oma 1400 kalori peal, millele eelnes 4+4 päeva paastu. Kohekohe saan raporteerida, et “5 on ees”.

Olen enda üle nii uhke, et lihtsalt pean selle kirja panema. 

Plaanin uuesti ka kehakoostist mõõtma minna, lootuses, et miinus poolel on ikka pekivärk (kuigi te teate seda küll, et vähenemine algab alati valest otsast – sealt, kus vaja, sinna jõuavad kaalumiinused alati kõige viimasena).

Igal juhul on see andnud mega inspiratsiooni – liikuda, toimetada, teha ja ka nautida selle juures. ma ütleksin, et iga algus on lihtne – raske on sellest kujundada elustiil ja nii toimetama jäädagi. Näis! Igal juhul praegu on pöidlad püsti ja püüame ni ihoida.