Monumentaalne! – Monument Valley 2

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest

Jah neid äppe on palju. Liiga palju. Aga ikkagi on tore – saab süüa ja taksot, kaloreid ja samme lugeda ja suhelda – igast kanalist – hmm, kuhu see info nüüd tuli – mailile? messangeri? sõnumitesse? chati? kommentaaridesse? whatsappi? wiberisse? või äkki ta helistas? Aga äppidest või õigupoolest sellest ühest.

On olemas äppe, millega jstkui mitte midagi nagu ei saa, aga on toredad. Tahaks öelda, et viimase aja lemmik on Monument Valley 2, aga see kahjuks nii lühike, et mingist pikemast sõltuvusest rääkida ei saa. Mängi ise aga tõeliselt lummav – kõik need pildid ja illusioonid, vaatad ja ahhetad. 

Et mis see äpp siis on – no ta on natuke nagu mäng – pead printsess Ida aitama ema juurde läbides siis geomeetrilisi kujundeid ja ühendades teid. Oeh, seda ei saa kirjeldada, tuleb ise proovida.  Need pildid, need lahendused, kogu visuaal – see lihtsalt paneb ahhetama. Juba hakkas kerima, kuidas neid pilt kasutada esitlustes näiteks.

Minu jaoks täiesti erakordne ja tõeline leid. Ikka ja jälle avan ja liigutan paar pilti edasi.

Mäng ei ole pikk ja meie peres meeldis see väga ka lastele.

 

Ainuke negatiivne osa on see, et seda ei jätku kauaks – aga seda ei saagi tarbida kiiresti ja kähku lõppu jõudmise eesmärgil. Tuleb võtta ja nautida. Ise.

 

evelin