Mis mind inspireerib?

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest

Ma ei tea, kas see on minu õnn või õnnetus, aga mind on väga lihtne inspireerida – see võib olla film, artikkel, raamat, mõni lahe asi, mida keegi mu tutvusringkonnast teeb….

Ma olen suur enne-ja pärast lugude fänn. Kõik sellised postitused FBs või Instas pävivad mu tähelepanu, filmid a la inetust pardipojast kauni luigeni – kõik meeldivad. Ja meeldivad ka need eestlaste lood, kus lödipüksist on saanud maratonlane või triatoonlane. See on nii kift ja see on nii inspireeriv ja motiveeriv. Just see, et inimene, kes pole 40 aastat sporti teinud, võtab end kokku ja näitab, et see on võimalik. Järelikult on see võimalik ka minu jaoks. Ma veel enne, kui maratoni või triatlon lubaduse annan, ikka kogun veel mõned aastat ( 40 või 45 -mis siin suurt vahet on, onju?), aga tõepoolest, ma olen tänulik kõigile nendele inimestele, kes jagavad oma õnnestumis ja oma higi ja pisaraid. 

Ma arvan, et inimesed ongi võimelised tegema palju rohkem ja saavutama palju rohkem. On see siis praegusel töökohal, oma elu efektiivsemal korraldamisel, oma sportlike eesmärkide saavutamises, kaalulangetamises, raha säästmises, kodu (loe: elu) organiseerimises ja ka elu nautimises – mida tuleb ka õppida.

Loodan, et minu muutused – väikesed, kuid minu jaoks olulised, innustavad ka teid, kuid ma täiega ja sajaga elan positiivselt kaasa kõigile neile, kes otsustavad, et ma teen midagi ära –  suuskan läbi tartu maratoni või osalen triatlonil või jooksen ühe korra järjest 5 kilomeetrit. See kõik on imetlusväärne ja need inimesed ei muuda ainult oma maailma vaid ka teiste oma. 

Äge!

Kui tahad minuga väljakutseid proovida, kiika mu väljakutsete rubriiki. Minu õnnestumised ja ebaõnnestumised on jagatud ????